Om meg

Jeg er utdannet ingeniør innen elektronikk og med tilleggsutdanning innen automatisering og industriell elektronikk. Jeg er også utdannet i bedriftsøkonomi, og har gjennomført en rekke mindre kurs og sertifiseringer. Blant annet har jeg gjennomgått sertifisering som rekrutterer.

Jeg har arbeidserfaring som utviklingsingeniør i elektronikk og automatisering. Som salgsleder i databransjen og bilbransjen og jeg har arbeidet som karrièreveileder.

Jeg har arbeidserfaring som daglig leder eller administrativ leder i flere bransjer: automatisering og instrumentering, dataforhandler, datadistributør, bilforhandler, Internet bedrift, toppidretts klubb, hagesenter, anleggs gartneri.

Jeg har også vært gründer og vært med og startet flere bedrifter i ulike bransjer.

Jeg har en allsidig styre erfaring både som styreleder og styremedlem.
Jeg har vært engasjert av bedrifter i en rekke bransjer: Instrumentering og utvikling, dataforhandler, programvare utvikling, regnskapsbyrå, vaktselskap, platestudio, bransjeorganisasjoner og halldrift.

Som frivillig har jeg hatt ulike styreverv innen idrett og annet organisasjonsliv: styreleder i bredde-idrettsklubb, elitefotballklubb, fotballkrets, idrettsråd og antennelag.
Jeg har også vært styremedlem i ulike foreninger knyttet til mine hobbier.

Jeg er glad i å fotografere og også veldig musikkinteressert. I tyve har jeg år drevet nettsiden for det engelske bandet Procol Harum. Gjennom denne har jeg arrangert samlinger for fans av bandet  en rekke land i Europa og i USA.

 

Du kan lese mer om meg i min CV her.